Nobel
eten & drinken

Verse ingrediënten - Ongedwongen - Gastvrij

 

In Leende, vlakbij de A2 gelegen,(afslag Valkenswaard) ligt Nobel eten & drinken.  Met een eigen parkeerplaats en een verborgen parel, het mooiste terras van Leende. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel, high tea en diner. 

Een prima plek voor fietsers en toeristen die even tot rust willen komen. Ontdek de Groote Heide met prachtige fiets- en wandelpaden. Leende heeft diverse campings en Bed & Breakfast.

Ook voor een koffietafel (op loopafstand van de kerk) feesten en partijen, evenementen en
borrels, flexwerken, vergaderingen e.d. Grote groepen kunnen we ook aannemen.We hebben gekozen om met verse ingrediënten te werken, en dat proef je. Onze menukaart is niet groot, maar wel divers. Flexibiliteit en gastvrijheid in de horeca is de combinatie waar wij naar streven. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons. Dirk en Joost heten u van harte welkom

 Reserveren

 

 

 

Bellen kan ook;  040 206 1731Nieuws

 

Mosselen!


We hebben nu ook mosselen, super kwaliteit uit Zeeland. Deze worden geserveerd met frites en diverse sausjes. Ook per persoon te bestellen. Kom ze proeven!

Wandelroute vanaf onze zaak 
U kunt ook een hele mooie waandeling maken van ongeveer 14km, met als start- en eindpunt onze zaak.

Klik hier voor de route

 Vergaderen bij Nobel 

Kom formeel en rustig vergaderen bij Nobel. Door onze gastvrijheid bieden wij meerdere mogelijkheden. Kijk voor alle mogelijkheden  bij  Zakelijk

Cadeaubon

Leuk om een lunch, diner of een High Tea cadeau te doen. Onze cadeaubonnen zijn te verkrijgen met elk gewenst bedrag en te halen in onze zaak.

 High wine & High beer bij Nobel

Bij Nobel kunt u nu genieten van een middag- of avondvullende High Wine of Beer. Hier word u verrast door een mooie balans van drank en spijs. Laat u verrassen door heerlijke gerechten die afgestemd zijn met de beste wijnen of bieren. Een combinatie is ook mogelijk. Minimaal 1 dag van tevoren reserveren. Het betreft een 4 gangen menu, met behoorlijke hapjes en drankjes. voor €27,50 p.p. Leuk met vrienden of familie.


 

Onze locatie